ΑΡΧΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH VERSION  
  Η Εταιρία  


Η εταιρία Φλόγα - Κηροποιία Βορείου Ελλάδος ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1969 στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά η εταιρία παρήγαγε εκκλησιαστικά κεριά. Σταδιακά όμως δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή πάσης φύσεως κεριών και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επιτυγχάνει την καθιέρωσή της στην αγορά.

Το 1981 η εταιρία συνειδητοποιώντας την ανάγκη για επέκταση επενδύει σε νέους χώρους παραγωγής, στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης και εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας, γεγονός το οποίο ενισχύει την αύξηση του όγκου παραγωγής και την καθιστά ικανή να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις μιας συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων της.

Παράλληλα δημιουργεί ένα πολύ καλά οργανωμένο τμήμα σχεδιασμού και μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών η οποία λειτουργεί εκτός των άλλων και ως πολύτιμη πηγή πληροφοριών για την εταιρία, σε ότι αφορά τις ανάγκες των καταναλωτών και τις νέες τάσεις της αγοράς.

Στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας συντέλεσε και το ότι εμείς, οι άνθρωποι της, είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην εξασφάλιση και διάθεση, αρίστης ποιότητας προϊόντα, σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές, καθώς και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.
   Τα νέα μας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
Περισσότερα.